• Hoog slagingspercentage
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis kennismakingsrit
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Zoey
20 uur geleden

Hele fijne lessen gehad bij Bo. Goeie uitleg en weet hoe hij met mensen om moet gaan. 1e keer geslaagd dankzij Bo!

Bram
een dag geleden

BO, is echt een super fijne kerel hij leert je super goed en heeft oprecht heb beste beentje met je voor hij doet er alles aan om je te laten slagen je kan gezzelig met hem buurten en leert je ook nog geen 1x met tegenzin na rijles toegegaan en ook nog is in een keer geslaagd door bo echt een super rijschool zeer professioneel

Jens
20 dagen geleden

Bij bo lessen is perfect vanaf de eerste dag al een super goeie band. Ook is die heel serieus maar wel op een hele leuke manier. Echt een aanrader.!

Stijn van de Rijdt
2 maanden geleden

Bo is altijd erg duidelijk en gestructureerd. Wanneer je iets niet de eerste keer snapt, legt hij het rustig nog een tweede keer uit. Naast een goede instructie is het ook iedere les gezellig met Bo in de auto. Een echte aanrader!

Tom van de Rijdt
3 maanden geleden

Bo geeft hele goede en fijne lessen. Hij legt alles geduldig en gestructureerd uit met wanneer nodig een illustratie van de situatie. Daarnaast was het natuurlijk ook altijd gezellig om bij Bo in de auto te zitten. Absolute aanrader!

Ilya
3 maanden geleden

Super rijschool!
Bij een andere rijschool weg gegaan en bij bo terecht gekomen. Die mij in korte tijd alles opnieuw heeft moeten aanleren. Fijne sfeer, duidelijke uitleg en heeft veel geduld.

Kas
3 maanden geleden

Top rijinstructeur! Voelt goed aan hoe hij je het beste kan helpen. Uitstekende sfeer en uitleg.

Sven van der Maat
3 maanden geleden

Ik heb een super rijervaring gehad bij Bo, hij legt alles duidelijk en rustig uit. Wat fijn is dat hij het uitlegt tot dat jij het snapt.
Je kan met Bo ook gezellig kletsen en er is een goede sfeer tijdens het rijden, waardoor je goed op je gemak bent.

Nicole
5 maanden geleden

Een super fijne rijinstructeur! Hij is geduldig en heel duidelijk. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar wat je nodig hebt en hier wordt op ingespeeld. Echt een aanrader!

Roel van der Heijden
5 maanden geleden

Bo is niet alleen super in zijn vak, maar ook een erg warm en fijn persoon. Als beginnende chauffeur geeft Bo je het vertrouwen om het maximale uit jezelf te halen. Daarom raad ik jou aan om te gaan lessen bij Bo de Buck!

Rating: 4.6551724137931 sterren
29 stemmen