• Hoog slagingspercentage
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis kennismakingsrit
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Tom van de Rijdt
10 dagen geleden

Bo geeft hele goede en fijne lessen. Hij legt alles geduldig en gestructureerd uit met wanneer nodig een illustratie van de situatie. Daarnaast was het natuurlijk ook altijd gezellig om bij Bo in de auto te zitten. Absolute aanrader!

Ilya
11 dagen geleden

Super rijschool!
Bij een andere rijschool weg gegaan en bij bo terecht gekomen. Die mij in korte tijd alles opnieuw heeft moeten aanleren. Fijne sfeer, duidelijke uitleg en heeft veel geduld.

Kas
16 dagen geleden

Top rijinstructeur! Voelt goed aan hoe hij je het beste kan helpen. Uitstekende sfeer en uitleg.

Sven van der Maat
een maand geleden

Ik heb een super rijervaring gehad bij Bo, hij legt alles duidelijk en rustig uit. Wat fijn is dat hij het uitlegt tot dat jij het snapt.
Je kan met Bo ook gezellig kletsen en er is een goede sfeer tijdens het rijden, waardoor je goed op je gemak bent.

Nicole
2 maanden geleden

Een super fijne rijinstructeur! Hij is geduldig en heel duidelijk. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar wat je nodig hebt en hier wordt op ingespeeld. Echt een aanrader!

Roel van der Heijden
3 maanden geleden

Bo is niet alleen super in zijn vak, maar ook een erg warm en fijn persoon. Als beginnende chauffeur geeft Bo je het vertrouwen om het maximale uit jezelf te halen. Daarom raad ik jou aan om te gaan lessen bij Bo de Buck!

Lavinia
3 maanden geleden

Bo de Buck is een echte aanrader! Ik heb fijne en leerzame lessen gehad van Bo. Bo is een geduldige en fijne instructeur. Door Bo heb ik geleerd om met een zeker gevoel te rijden. Hij legt alles super makkelijk uit en maakt tekeningen/ aantekeningen die je later nog eens door kan nemen. Bedankt voor alles Bo!!!!

Adrienne Kanters
3 maanden geleden

Erg blij dat ik de rijlessen bij Bo heb gevolgd! Bo heeft geduld, stelt je gerust wanneer een situatie bijvoorbeeld minder goed mocht gaan tijdens een rijles. Dit heeft me dan ook geholpen om vertrouwen in mezelf te krijgen tijdens het autorijden. Daarnaast waren de rijlessen ook erg leuk en gezellig, Bo is altijd vrolijk. Rijopleiding De Buck raad ik je bij deze dan ook zeker aan!

Phaedra Koster
3 maanden geleden

Altijd met heel veel plezier les gehad! Wat Bo bijzonder maakt? Je voelt je altijd op je gemak en wanneer je na 3x uitleg gekregen te hebben het nog steeds niet snapt, legt Bo het met alle liefde een 4e, 5e of 6e keer uit! Dankbaar voor deze fijne rijopleiding en raad het je dan ook zeker aan om te lessen bij Rijopleiding De Buck.

Jesse
3 maanden geleden

De rijlessen waren altijd super leerzaam maar ook gezellig. Je leert bij Bo niet alleen auto rijden maar je leert je echt thuis te voelen op de weg.

Rating: 4.6551724137931 sterren
29 stemmen