• Goed slagingspercentage
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis kennismakingsrit
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Nicole
een maand geleden

Een super fijne rijinstructeur! Hij is geduldig en heel duidelijk. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar wat je nodig hebt en hier wordt op ingespeeld. Echt een aanrader!

Roel van der Heijden
2 maanden geleden

Bo is niet alleen super in zijn vak, maar ook een erg warm en fijn persoon. Als beginnende chauffeur geeft Bo je het vertrouwen om het maximale uit jezelf te halen. Daarom raad ik jou aan om te gaan lessen bij Bo de Buck!

Lavinia
2 maanden geleden

Bo de Buck is een echte aanrader! Ik heb fijne en leerzame lessen gehad van Bo. Bo is een geduldige en fijne instructeur. Door Bo heb ik geleerd om met een zeker gevoel te rijden. Hij legt alles super makkelijk uit en maakt tekeningen/ aantekeningen die je later nog eens door kan nemen. Bedankt voor alles Bo!!!!

Adrienne Kanters
2 maanden geleden

Erg blij dat ik de rijlessen bij Bo heb gevolgd! Bo heeft geduld, stelt je gerust wanneer een situatie bijvoorbeeld minder goed mocht gaan tijdens een rijles. Dit heeft me dan ook geholpen om vertrouwen in mezelf te krijgen tijdens het autorijden. Daarnaast waren de rijlessen ook erg leuk en gezellig, Bo is altijd vrolijk. Rijopleiding De Buck raad ik je bij deze dan ook zeker aan!

Phaedra Koster
2 maanden geleden

Altijd met heel veel plezier les gehad! Wat Bo bijzonder maakt? Je voelt je altijd op je gemak en wanneer je na 3x uitleg gekregen te hebben het nog steeds niet snapt, legt Bo het met alle liefde een 4e, 5e of 6e keer uit! Dankbaar voor deze fijne rijopleiding en raad het je dan ook zeker aan om te lessen bij Rijopleiding De Buck.

Jesse
2 maanden geleden

De rijlessen waren altijd super leerzaam maar ook gezellig. Je leert bij Bo niet alleen auto rijden maar je leert je echt thuis te voelen op de weg.

Cheyenne
2 maanden geleden

Als je op zoek bent naar een rij instructeur bij wie je volledig jezelf kan zijn, dan ben je bij Bo aan het juiste adres! Bo voelt goed aan wat zijn leerlingen nodig hebben en geeft daarom altijd op de juiste manier les. Zijn lessen waren niet alleen leerzaam, maar vooral ook erg gezellig. Ik keek altijd uit naar de volgende les!

Tamara
2 maanden geleden

Bo is een hele fijne en gezellige rij instructeur met leerzame lessen en legt alles duidelijk uit. Bo zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft.

Lindsey
2 maanden geleden

Altijd super fijne en leerzame lessen gehad bij Bo! Hij neemt echt de tijd voor je en heeft geduld. Zeker een aanrader!

Amber Oude Wesselink
2 maanden geleden

Ik kijk met een goed gevoel terug op de rijlessen die ik gehad heb bij Bo! Het was heel leerzaam maar vooral ook heel gezellig. De theorie leer je tijdens de lessen al goed, door alle aantekeningen die je in een boekje krijgt. Inmiddels al een jaar vol zelfvertrouwen achter het stuur dus heel tevreden! Echt een top instructeur.

Rating: 4.68 sterren
25 stemmen