• Hoog slagingspercentage
  • 400+ geslaagde leerlingen
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Rosa Kuijten
20 dagen geleden

Beste meneer de Buck,
N.a.v. uw site op het cbr, zou ik graag een duidelijk beeld van uw rijschool willen krijgen. De rijschool waar ik hiervoor mijn autolessen uitoefende, is helaas wegens de thuissituatie gestopt. Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk verder. Het zou goed uitkomen hier binnenkort voor te zitten. Hoelang zijn de wachttijden momenteel?

Dan weet ik waar ik aan toe ben.

Ik hoor spoedig van u,

Met vriendelijke groet,

Rosa Kuijten

Ilse
2 maanden geleden

De rijlessen bij Bo zijn heel prettig en leerzaam. Hij daagt je uit waar je al goed in bent, staat stil bij valkuilen en zorgt ervoor dat je lekker in de auto zit. Ook als het tegen zit coacht hij je door het examen heen tot je zelf lekker de weg op kan!
Het altijd gezellig in de auto en hij leid je op tot een veilige chauffeur!

Aniek
2 maanden geleden

Altijd gezellig in de auto. Met heel veel plezier gelest bij Bo!

Fieke Vlamings
2 maanden geleden

Super fijne rijschool. Ik ben altijd met plezier bij Bo in de auto gestapt. Hij heeft veel geduld, geeft je vertrouwen op de weg en de lessen zijn erg gezellig. Kortom zeker een aanrader!!

Sophie
2 maanden geleden

Bo is een super fijne rijschool waar je veel leert, hij leert je goed omgaan met lastige situaties in het verkeer. Verder is hij ook nog een heel gezellig instructeur, zeker blij met mijn keus voor deze rijschool!

Jop
3 maanden geleden

Bo is een kei goeie rijinstructeur hij neemt echt de tijd om je alles te leren en om het goed te doen. Ik heb altijd met bo gelachen super relaxed is die dus ga zeker bij Bo lessen echt een aanrader.!!

Elise Rademakers
3 maanden geleden

Bo is een erg leuke leraar en heb er ook veel mee kunnen lachen. Hij wordt nooit boos en geeft op een fijne manier les. Hij is een echte aanrader!

Mira Gademan
4 maanden geleden

Altijd met plezier naar Bo zijn rijlessen gegaan. Zoveel dingen mogen leren, ook dingen die je niet standaard leert maar wel handig zijn, en ik ga nu altijd met volle vertrouwen de weg op! Bedankt bo!

Mathijs Janssen
4 maanden geleden

Erg goede rijschool! elke keer met veel plezier gelest!

Tijme
4 maanden geleden

Ik heb veel van Bo geleerd en ook heel veel met hem gelachen. Altijd met veel plezier rijlessen gehad, super rijschool dus!! Zeker een aanrader!!

Rating: 4.5333333333333 sterren
30 stemmen