Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Lieve
3 maanden geleden

Altijd super fijne en leerzame lessen gehad bij Bo! Zeker een aanrader!

Sabine
3 maanden geleden

Wat heb ik een onwijs fijne tijd gehad bij Bo in de auto. Fijne, leerzame en veilige lessen gehad. Bo heeft mijn angst achter het stuur weg weten te nemen. Aanrader!! Nogmaals, hartstikke bedankt Bo!

Gino
4 maanden geleden

De rijlessen waren gezellig maar vooral leerzaam, bo had altijd geduld en legde alles super goed uit!

Dinne Kazinczi
4 maanden geleden

Ben net geslaagd, kijk er echt goed op terug! Heel veel lol gehad in de auto, waren echt top rij lessen. Bo let goed op, geeft goed les en weet het gezellig te houden! Bedankt Bo

Denisha
5 maanden geleden

Wat een leerzame en gezellige rijschool. Met veel plezier bij bo in de auto mijn rijbewijs gehaald!!

Bedankt bo

Famke
6 maanden geleden

Altijd hele fijne en leerzame lessen gehad bij Bo! Altijd op mijn gemak geweest en altijd met een lach in de auto gezeten. Heel blij met mijn keuze voor deze rijschool, bedankt Bo!!

Mart
6 maanden geleden

Ik heb altijd leuke gesprekken gehad en altijd naar mijn zin gehad.

sterre snijders
een jaar geleden

De rijlessen zijn altijd leuk met Bo. Het zorgt er voor dat je het goed leert op een leuke manier die niet zal vergeten. Hij geeft op een leuke en geduldige manier les, maar zorgt wel dat je het leert.

Heel erg bedankt.

Fleur van den Broek
2 jaar geleden

Een grote aanrader! Ik ging altijd met plezier naar de lessen. Met Bo was het altijd gezellig in de auto; je kon er altijd je hart luchten of gewoon gezellig kletsen over de week. Tegelijkertijd geeft hij op een fijne, rustige manier les. Hij zal nooit boos worden maar je altijd helpen om het de volgende keer wel goed te doen.
Daarbij is Bo altijd flexibel en wil hij altijd met je mee denken. De dag van mijn examen werd mijn examen afgelast vanwege een zieke examinator. Bo was de beroerdste niet en heeft alle troeven uit de kast gehaald om mij toch nog die dag te laten afrijden. En ja hoor; geslaagd, dankzij Bo! Al met al, ik had voor geen goud bij een andere rijschool willen lessen en vind het stiekem toch wel jammer dat de lessen over zijn.

Julie Hendriks
2 jaar geleden

Bo is een super lieve geduldige rijinstructeur. Hij maakt de lessen zo dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Een dikke tien!!!

Rating: 4.5294117647059 sterren
34 stemmen