• Hoog slagingspercentage
  • 500+ geslaagde leerlingen
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

sterre snijders
7 maanden geleden

De rijlessen zijn altijd leuk met Bo. Het zorgt er voor dat je het goed leert op een leuke manier die niet zal vergeten. Hij geeft op een leuke en geduldige manier les, maar zorgt wel dat je het leert.

Heel erg bedankt.

Fleur van den Broek
een jaar geleden

Een grote aanrader! Ik ging altijd met plezier naar de lessen. Met Bo was het altijd gezellig in de auto; je kon er altijd je hart luchten of gewoon gezellig kletsen over de week. Tegelijkertijd geeft hij op een fijne, rustige manier les. Hij zal nooit boos worden maar je altijd helpen om het de volgende keer wel goed te doen.
Daarbij is Bo altijd flexibel en wil hij altijd met je mee denken. De dag van mijn examen werd mijn examen afgelast vanwege een zieke examinator. Bo was de beroerdste niet en heeft alle troeven uit de kast gehaald om mij toch nog die dag te laten afrijden. En ja hoor; geslaagd, dankzij Bo! Al met al, ik had voor geen goud bij een andere rijschool willen lessen en vind het stiekem toch wel jammer dat de lessen over zijn.

Julie Hendriks
een jaar geleden

Bo is een super lieve geduldige rijinstructeur. Hij maakt de lessen zo dat je zo snel mogelijk je rijbewijs hebt. Een dikke tien!!!

Laure swinkels
een jaar geleden

Ik heb 1,5 jaar bij bo rijles gehad en geen enkel moment spijt ervan gehad. Hij laat je in je waarde en leert jou rijden op je eigen tempo. Het is altijd een leerzame, maar ook gezellige les. Als je in 1x wilt slagen, zou ik bij bo lessen!!

Joep ten Houten
een jaar geleden

Altijd enthousiast de auto ingestapt als ik weer les had. Bo is heel relaxed en doet zijn werk met veel plezier. Dat valt echt op. De sfeer in de auto is altijd goed, effe lachen, muziekje luisteren of gewoon gezellig kletsen. Auto rijles bij Bo is een grote aanrader.

Lieke Sanders
2 jaar geleden

Echt een top rijschool! Bo blijft altijd rustig, wat ik heel fijn vond. Het waren altijd hele leerzame lessen, maar daarnaast vooral ook heel erg leuk!! Vaak gelachen met bo in de auto, zeker een aanrader dus :)

Ilse
2 jaar geleden

De rijlessen bij Bo zijn heel prettig en leerzaam. Hij daagt je uit waar je al goed in bent, staat stil bij valkuilen en zorgt ervoor dat je lekker in de auto zit. Ook als het tegen zit coacht hij je door het examen heen tot je zelf lekker de weg op kan!
Het altijd gezellig in de auto en hij leid je op tot een veilige chauffeur!

Aniek
2 jaar geleden

Altijd gezellig in de auto. Met heel veel plezier gelest bij Bo!

Fieke Vlamings
2 jaar geleden

Super fijne rijschool. Ik ben altijd met plezier bij Bo in de auto gestapt. Hij heeft veel geduld, geeft je vertrouwen op de weg en de lessen zijn erg gezellig. Kortom zeker een aanrader!!

Sophie
2 jaar geleden

Bo is een super fijne rijschool waar je veel leert, hij leert je goed omgaan met lastige situaties in het verkeer. Verder is hij ook nog een heel gezellig instructeur, zeker blij met mijn keus voor deze rijschool!

Rating: 4.5333333333333 sterren
30 stemmen