• Hoog slagingspercentage
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis kennismakingsrit
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Lucas
2 dagen geleden

Goede rijschool, met plezier in gestapt en samen met Bo mogen groeien. Instructies en uitleg zijn super duidelijk. Zeker een aanrader

Fallon
een maand geleden

Ik vond t belangrijk om goede klik te hebben met mijn rij instructeur en dat had ik met Bo zeker. Je krijgt een proefles om te zien of je beide een klik hebt. Je leert rijden en geen trucjes om snel te slagen. De stedentrip was zo tof, daar leer je heel veel. Je rijdt die dag ook heel veel dus je zelfvertrouwen groeit. Ik zou zeker aanraden om bij Bo te lessen.

Kay
een maand geleden

Top rijschool! Geslaagd in 1 keer zonder TTT. Zeker een aanrader!

Inge Reijckers
2 maanden geleden

Altijd met erg veel plezier rijlessen gehad! Een fijne sfeer en altijd erg gezellig! Zeker een aanrader!

Louisa de Greef
2 maanden geleden

Beste rijschool die er is en had me ook geen betere rij instructeur kunnen wensen! Altijd leerzame en hele gezellige lessen. Ben altijd met plezier gaan lessen!

Anne
2 maanden geleden

Bo is een prima instructeur. Hij legt alles goed en rustig uit. Dankzij hem ben ik de eerste keer geslaagd (En mijn broer ook). Ook is het geen straf om in zijn mooie audi te rijden. Rijopleiding de Buck is een echte aanrader!

Mirthe Ronken
3 maanden geleden

bij Bo heb ik super veel geleerd, en ook altijd veel plezier gehad bij het rijlessen. hij doet er altijd alles aan om jouw zeker te laten voelen in de auto. 1e geslaagd dankzij Bo!

Jula
3 maanden geleden

Ik heb ontzettend veel geleerd en ook ontzettend veel plezier gehad tijdens mijn lessen bij Bo. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn examen dankzij de fijne manier van uitleggen van Bo.

Zoey
3 maanden geleden

Hele fijne lessen gehad bij Bo. Goeie uitleg en weet hoe hij met mensen om moet gaan. 1e keer geslaagd dankzij Bo!

Bram
3 maanden geleden

BO, is echt een super fijne kerel hij leert je super goed en heeft oprecht heb beste beentje met je voor hij doet er alles aan om je te laten slagen je kan gezzelig met hem buurten en leert je ook nog geen 1x met tegenzin na rijles toegegaan en ook nog is in een keer geslaagd door bo echt een super rijschool zeer professioneel

Rating: 4.6551724137931 sterren
29 stemmen