• Hoog slagingspercentage
  • 400+ geslaagde leerlingen
  • Goede reviews
  • Ontspannen sfeer
  • Gratis camera registratie

Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Laure swinkels
2 dagen geleden

Ik heb 1,5 jaar bij bo rijles gehad en geen enkel moment spijt ervan gehad. Hij laat je in je waarde en leert jou rijden op je eigen tempo. Het is altijd een leerzame, maar ook gezellige les. Als je in 1x wilt slagen, zou ik bij bo lessen!!

Joep ten Houten
2 maanden geleden

Altijd enthousiast de auto ingestapt als ik weer les had. Bo is heel relaxed en doet zijn werk met veel plezier. Dat valt echt op. De sfeer in de auto is altijd goed, effe lachen, muziekje luisteren of gewoon gezellig kletsen. Auto rijles bij Bo is een grote aanrader.

Lieke Sanders
5 maanden geleden

Echt een top rijschool! Bo blijft altijd rustig, wat ik heel fijn vond. Het waren altijd hele leerzame lessen, maar daarnaast vooral ook heel erg leuk!! Vaak gelachen met bo in de auto, zeker een aanrader dus :)

Ilse
7 maanden geleden

De rijlessen bij Bo zijn heel prettig en leerzaam. Hij daagt je uit waar je al goed in bent, staat stil bij valkuilen en zorgt ervoor dat je lekker in de auto zit. Ook als het tegen zit coacht hij je door het examen heen tot je zelf lekker de weg op kan!
Het altijd gezellig in de auto en hij leid je op tot een veilige chauffeur!

Aniek
7 maanden geleden

Altijd gezellig in de auto. Met heel veel plezier gelest bij Bo!

Fieke Vlamings
8 maanden geleden

Super fijne rijschool. Ik ben altijd met plezier bij Bo in de auto gestapt. Hij heeft veel geduld, geeft je vertrouwen op de weg en de lessen zijn erg gezellig. Kortom zeker een aanrader!!

Sophie
8 maanden geleden

Bo is een super fijne rijschool waar je veel leert, hij leert je goed omgaan met lastige situaties in het verkeer. Verder is hij ook nog een heel gezellig instructeur, zeker blij met mijn keus voor deze rijschool!

Jop
9 maanden geleden

Bo is een kei goeie rijinstructeur hij neemt echt de tijd om je alles te leren en om het goed te doen. Ik heb altijd met bo gelachen super relaxed is die dus ga zeker bij Bo lessen echt een aanrader.!!

Elise Rademakers
9 maanden geleden

Bo is een erg leuke leraar en heb er ook veel mee kunnen lachen. Hij wordt nooit boos en geeft op een fijne manier les. Hij is een echte aanrader!

Mira Gademan
9 maanden geleden

Altijd met plezier naar Bo zijn rijlessen gegaan. Zoveel dingen mogen leren, ook dingen die je niet standaard leert maar wel handig zijn, en ik ga nu altijd met volle vertrouwen de weg op! Bedankt bo!

Rating: 4.5333333333333 sterren
30 stemmen