Virtual Reality training met DRI-VR

 

Autorijles thuis op de bank en hierdoor beter voorbereidt op lastige verkeerssituaties? Dit kan met DRI-VR! Een meerwaarde tijdens je rijopleiding!

 

Wat is DRI-VR?

 

DRI-VR is een virtual reality bril. Terwijl je lekker thuis zit op je eigen bank kun je 40 scenario’s bekijken die allemaal gericht zijn op gevaarherkenning en verkeersinzicht. Met deze 360 graden bril lijkt het alsof je live in een verkeerssituatie zit. Je kunt om je heen kijken en maakt echte schrikmomenten mee. DRI-VR maakt je bewust van de situaties die je onderweg tegen kunt komen. 

 

Kortom: sneller op examen-niveau, meer kans van slagen tijdens je praktijkexamen omdat je beter kunt anticiperen op het verkeer èn voor altijd een veiligere bestuurder op de weg!

 

Wanneer kan ik starten met DRI-VR?

 

Belangrijk is dat je eerst de bediening van de auto onder controle hebt en verschillende verkeerssituaties hebt geoefend. Na zo’n 10 à 15 lessen ben je klaar voor DRI-VR. Als lesvoorbereiding geef ik aan welke virtual reality filmpjes je kunt bekijken op de bril. 6 weken lang gaan we zo aan de slag om jouw kijkgedrag en inzicht te verbeteren.                                                                                                                                              

 

Hoe kan ik met DRI-VR aan de slag?

 

Heb je interesse in DRI-VR? Ontvang dan via de rijschool een link met een code waarmee je de bril kunt bestellen. Via de post krijg je deze thuis gestuurd. De huurperiode is 6 weken. De kosten zijn iets meer dan 1 rijles van 1,5 uur. Je mag de bril zo vaak gebruiken als jezelf wil. Na 6 weken kun je de bril kosteloos terug sturen.

 

Hieronder zie je een 360 graden demovideo. Kijk je deze vanaf een PC? Dan kun je met de muis om je heen kijken. Kijk je de video op je mobiel? Dan kun je deze om je heen draaien. Zo heb je een aardig idee over wat je kunt verwachten.

 

 


Bewezen effect na Amerikaans onderzoek:

  • Snelheidsovertredingen: - 50%
  • Betrokken bij ongelukken: - 36%
  • Juist kijkgedrag: + 30%
  • Signaleren verstopte borden: +30%

Missie:

  • Het terugdringen van verkeersongevallen onder jonge bestuurders!


Heb je de code via de rijschool ontvangen? Klik dan op onderstaande button om de bril te bestellen

Faster

Sneller op niveau!

Safer

Met meer ervaring de weg op!

Smarter

Meer meemaken in minder tijd!